DEZENFEKTAN STANDLARI AKSARAY’DA ÜRETİLMEYE BAŞLANDI

HABER 22.05.2020 18:31:00
DEZENFEKTAN STANDLARI AKSARAY’DA ÜRETİLMEYE BAŞLANDI

Corona virüs (Covit-19)  tüm dünyada olduğu gibi Aksaray’da da yatırımcıları çözüm arayışına soktu.  Meslekte 40. Yılını dolduran Ajans Ay Reklam Kendi fabrika binalarında Dezenfektan standları üretimine başladı. 

Bu güne kadar Aksaray dışından getirtilen ve sürekli arıza veren  ayaklı dezenfektan standı bundan sonra Aksaray’da Ajans Ay Reklam Tarafından üretilecek . %80 etil alkol standardına göre üretilen standlar da hijyenik olması için el dokunulmadan  dirsekler vasıtasıyla  kolla kullanılabilecek  dispanser kullanıldı. 

Hayatımızın bundan sonraki dönemlerinde de  normal hijyen kurallarının geçerli olacağına dikkat çeken uzmanlar hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirterek sürecin dikkatli takip edilmesi gerektiğini  belirterek salgının yayılmasını yavaşlatacak üretimlerin artırılmasını istediler.

Aksaray ilinde Mercedes Benz Kamyon Fabrikası karşısında Ajans Ay Reklam üretim tesislerinde  yapılacak olan standların fiyatı emsallerine göre çok kaliteli ve ekonomik olacağı  vurgulandı,  arıza durumunda ise  servis sıkıntısının olmayacağı belirtildi. 

Ajans Ay Reklam Yetkililerinden alınan bilgiye göre  İlk uygulama Nora AVM içerisinde yapıldı hem müşterin giriş yaptıkları kapıların  önünde  hem de mağazaların girişlerine yerleştirilen dezenfektan standartların  kolay kullanımlı olması AVM müşterilerini memnun etti . Dezenfektan dispanserinin içinde  corona virüs temizleyici etil alkol ve jel kullanıldı.

Aksaray Üniversitesi ve TİKA’dan Moldova’da Eğitim Atağı

DAĞILGAN’DA ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLÜYOR

Aksaray'da Kaçakçılık ve Organize Suç Örgütüne Büyük Darbe: 15 Gözaltı, 4 Tutuklama

BAŞKAN DİNÇER’İN SEÇİM VAATLERİNDEN BİRİ DAHA HAYATA GEÇİYOR

VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKAN CEVAPLIYOR

AKSARAY’DA GENÇLİK PARKI İLE KÜLTÜRPARK’I BİRLEŞTİREN YAYA ÜST GEÇİDİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Aksaray'da Narkotik Operasyonları: 25 Gözaltı, 4 Tutuklama

  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    38,04% 0,36
  • EURO

    43,27% 0,28
  • GRAM ALTIN

    4078,02% 0,40
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.