DEVA'lı Milletvekili Dalgın: Milyonlar yarından umudunu kesmiş!

DEVA'lı Milletvekili Dalgın: Milyonlar yarından umudunu kesmiş!

SİYASET 6.12.2023 18:41:03
DEVA

DEVA Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, "Milyonlarca insanımız yarından umudunu kesmiş, sadece hayatta kalabilmek için didiniyor." dedi.

ANKARA (İGFA) - DEVA Partili Dalgın, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, katı sınıflara ayrılmış toplumlardaki en alt katmanı anlatan terime "parya" dendiğini, Türkiye'de de bugün milyonlarca vatandaşın "öz vatanında parya durumuna getirilmiş halde olduğunu" söyledi.

Türkiye'nin, kendi vatanında bir ev almanın hayalini kuramayan, çocuğunun beslenme çantasını dolduramayan, turistlerle dolup taşan lokantalara, AVM'lere ve sahillere gıpta ile bakan insanların ülkesi haline geldiğini ifade eden Dalgın, "Milyonlarca insanımız yarından umudunu kesmiş, sadece hayatta kalabilmek için didiniyor ve artık maalesef öz saygısını yitirmeye başlamış durumdalar." dedi.

DEVA Partisi'nin rant yerine üretimi, yatırımı ve istihdamı öncelediğini, vasatlık yerine dünyayla yarışmayı odağına aldığını kaydeden Dalgın, kontrol-kumanda ekonomisi yerine hür teşebbüsü rehber edindiğini ifade etti.

Ekonominin dinamosu KOBİ'leri destekleyen bir kalkınma seferberliği ile yaşanan sıkıntıların tümünün üstesinden gelmeyi hedeflediklerini belirten Dalgın, "İnsanımızı paryalıktan çıkaracak, hür, zengin, güçlü ve dünyayla yarışan Türkiye'nin vatandaşları olmalarına imkan sağlayacağız." diye konuştu.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

AKSARAY’IN ÇEVRE VE TURİZM PROJELERİ ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Gece Vakti Yağma Suçundan Aranan Şüpheli Ağaçören'de Yakalandı

Aksaray Belediyesi’nden Sivrisineklere Karşı Teknolojik Hamle: Drone ile Havadan İlaçlama Başladı

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Tarım Orman Şehrin Güvencesi" Programına Konuk oldu

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,82% 0,12
  • EURO

    46,79% -0,61
  • GRAM ALTIN

    4262,42% -0,74
  • Ç. ALTIN

    6808,69% -0,22

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.