DEVA'dan AFAD'a yardım ve dayanışma çağrısı

DEVA'dan AFAD'a yardım ve dayanışma çağrısı

SİYASET 6.02.2023 15:05:11
DEVA

DEVA Partisi Genel Merkezi’nde, birçok ilimizi etkileyen depremlerin ardından Afet Koordinasyon Merkezi kuruldu. Partiden yapılan açıklamada, deprem bölgesine ulaştırılacak ihtiyaç listesi paylaşıldı.

ANKARA (İGFA) - 7,7'lik depremin 10 ilde yıkıcı etki oluşturması ardından Ali Babacan başkanlığındaki DEVA Partisi de, Afet Koordinasyon Merkezi kurdu.

Kan bağışı, AFAD’a yardım ve dayanışma çağrısında bulunan DEVA'dan yapılan yazılı açıklamada, “Tüm partililerimizi ve vatandaşlarımızı en yakın Kızılay merkezine başvurup kan bağışı yapmaya, ilan edilen acil ihtiyaç malzemelerini en yakın AFAD yardım toplama merkezine teslim etmeye, afet bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın sağlık durumu ve ev durumu iyi olanların afetzede vatandaşlarımıza ev ve işyerlerini açarak dayanışmaya çağırıyoruz” denildi.

NELERE İHTİYAÇ VAR?

Bu arada deprem bölgesine ulaştırılacak ihtiyaç listesinde; battaniye, mont, kaban, el feneri, taşınabilir şarj cihazı, ısıtıcı, hazır gıda, su, bebek maması, bebek bezi, kadın pedi, ıslak mendil, hırka, kazak, bot, atkı, bere, eldiven yer alıyor.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.