DEVA PARTİSİ AKSARAY İL BAŞKANI COŞKUNER’DEN BAKAN’A SERT TEPKİ

“UZAYA YOL İSTEĞİMİZ YOKTUR, HIZLI TREN GELİRSE YETERLİDİR”

HABER 17.12.2020 21:10:00
DEVA PARTİSİ AKSARAY İL BAŞKANI COŞKUNER’DEN BAKAN’A SERT TEPKİ

Deva Partisi Aksaray İl Başkanı COŞKUNER,Ankara – Niğde otoban açılışı için geldiği Aksaray’da hızlı tren ile ilgili sözlerinden dolayı Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil KARAOSMANOĞLUna, Sert tepki gösterdi.

Hızlı Tren yolu yapılması için, Aksaraylılarınyıllardır beklenti içerisinde olduğunu belirten Deva partisi Aksaray İl Başkanı COŞKUNER yaptığı açıklamada, “Hizmet mağduru Aksaraylı hemşerilerimin hızlı tren ile ilgili talebinin geldiği son nokta, Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil KARAOSMANOĞLU’ nun sözleri oldu.  Ak Parti iktidarın her seçim döneminde gündeme getirip,seçimler bitince unutulan vaatlerinden olan hızlı tren projesi, Bakan KARAİSMAİLOĞLU’ nunyaptığı alaycı açıklama ile yeniden gündeme geldi.Ankara – Niğde otoban açılışı için Aksaray’a uğrayan Ulaştırma Bakanından müjdeli haber bekleyen Aksaraylı hemşerilerimiz, yine hüsrana uğramıştır. Aksaray’ın can damarı olan, şehrin gelişmesine önemli katkı sağlayan E-90 karayolunun alternatifi, Ankara – Niğde otobanının elbette Aksaray’a  olumsuz etkileri olacaktır. Aksaray’ın iktidar milletvekilleri  Ankara – Niğde otoban açılışı törenin de Aksaray’ a kazanılmış bir hizmetmiş gibi hareket edip kameralara poz vermesini anlamış değilim. Diğer taraftan yıllardır tren özlemi olan Aksaraylıların Hızlı Tren ile ilgili sorusu üzerine,Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil KARAOSMANOĞLU’nun “ Treni de Yapınca Herhalde Uzaya Yol İsteyecekler” sözü Aksaray halkına yapılmış bir hakarettir. Sayın Bakan, kamuoyu huzurunda Aksaraylılardan özür dilemelidir.” Dedi.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.