Dev yapılandırmada sona yaklaşılıyor!

Dev yapılandırmada sona yaklaşılıyor!

GÜNDEM 1.07.2023 14:13:08
Dev yapılandırmada sona yaklaşılıyor!

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi 3 Temmuz'da, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz'da bitiyor. 31 Temmuz'da ilk taksit ile ikinci taksit birlikte ödenecek.

ANKARA (İGFA) - Vergi dairesine ödenmemiş vergi ve diğer borçların tamamı dev yapılandırma kapamında yapılandırılabilecek.

Hatırlanacağı gibi yapılandırmada son tarih 31 Mayıs olarak açıklanırken, Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran'a çekilmiş, ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzatılarak 31 Temmuz olmuştu.

30 Haziran 2023 tatile denk geldiği için, son başvuru süresi 3 Temmuz 2023 olarak açıklandı.

Borç yapılandırması için vatandaşlar Gelirler İdaresi Başkanlığı'nın 'ivd.gib.gov.tr' adresi üzerinden giriş yapılacak, ardından ekranda e-Devlet ile giriş yapabiliyor. Buna tıklayarak ve e-Devlet bilgilerinizle giriş yapacaksınız. Sitedeki talimatlarla ilerleyerek başvuru yapılabilecek. Vergi dairesine 'turkiye.gov.tr'den de erişilebiliyor. Ya da vergi dairelerine giderek şahsen başvuru yapılabilecek. Ödemeleri de kredi kartıyla veya havale ile yapmak mümkün olacak.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.