Depremzedelere Aksaray’dan yardım

HABER 26.01.2020 13:20:00
Depremzedelere Aksaray’dan yardım

Aksaray Valiliği öncülüğünde Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler 1 Tır muhtelif gıdalardan oluşan yardım dualarla deprem bölgesine gönderildi. 

Aksaray Valisi Ali Mantı kuru gıda ve bakliyatlardan oluşan yardımların yanında vatandaşların battaniye ve yaşam malzemelerinden oluşan yardımlarını deprem bölgesine ulaştırmak için büyük bir ilgi ve destek gösterdiğini söyledi. 

Aksaray Valiliği ve hayırseverlerin katkıları ile çeşitli kuru gıdalardan oluşan yardımların hazırlandığını kaydeden Vali Ali Mantı “Bizim milletimiz her hangi bir yerde bir kişinin tırnağı ağrısa oraya koşar. Devletimiz her zaman güçlü bir şeklide vatandaşlarımızın yanında yer almıştır. Depremin ardından Aksaray top yekûn olarak seferber oldu. Herkes karınca karanınca imkânları nispetince yardımda bulunuyor. Bu vesile ile bugünde bir tır gönderiyoruz. Dünde gitti. Önümüzdeki günlerde ihtiyaca göre yardımlar yine gönderilecek” dedi. 

Vali Ali Mantı Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremde vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi. 

Konuşmaların ardından yardım tırı İl Müftüsü Cemalettin Bal’ın yaptığı duanın ardından deprem bölgesine uğurlandı. 

Anahtar Kelimeler: Depremzedelere Aksaray’ yardım

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    11094,46%-1,12
  • DOLAR

    41,60% 0,10
  • EURO

    49,01% 0,46
  • GRAM ALTIN

    5187,03% 0,42
  • Ç. ALTIN

    8509,68% 0,10

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.