Depremzedelere su 1 lira

Depremzedelere su 1 lira

EKONOMİ 14.02.2023 08:26:42
Depremzedelere su 1 lira

ABB Başkanı Mansur Yavaş, depremzede vatandaşların Ankara’da bir eve yerleşmeleri durumunda su aboneliklerinde güvence ve açma bedeli alınmayacağını, DASK ücreti istenmeyeceğini ve 10 metreküpe kadar 1 TL’den su temini sağlanacağını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Ankara’da bir eve yerleşen depremzede vatandaşların su aboneliğinde; güvence ve açma bedeli alınmayacak, DASK ücreti istenmeyecek. Ayrıca su temini 10 metreküpe kadar 1 TL'den sağlanacak.

Depremzedelerin abone işlemleri sadece kimlik ve ikametgah belgeleri ile yapılacak.

“TÜM DESTEĞİMİZLE YANINIZDAYIZ”

Uygulamayı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuran ABB Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“Ankara'ya gelen depremzedelerimizin yerleşme süreçlerini kolaylaştırmak adına su aboneliklerinde; güvence ve açma bedeli almayacak, DASK istemeyecek ve 10 metreküpe kadar1 TL'den su temini sağlayacağız. Kuracağınız yeni hayatta biz tüm desteğimizle yanınızdayız.”

Anahtar Kelimeler: depremzedelere su 1 lira

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

AKSARAY’IN ÇEVRE VE TURİZM PROJELERİ ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Gece Vakti Yağma Suçundan Aranan Şüpheli Ağaçören'de Yakalandı

  • BIST 100

    10215,62%-0,12
  • DOLAR

    39,86% 0,10
  • EURO

    46,98% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4280,84% 0,51
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.