ABB Başkanı Mansur Yavaş, depremzede vatandaşların Ankara’da bir eve yerleşmeleri durumunda su aboneliklerinde güvence ve açma bedeli alınmayacağını, DASK ücreti istenmeyeceğini ve 10 metreküpe kadar 1 TL’den su temini sağlanacağını açıkladı.
ANKARA (İGFA) - Ankara’da bir eve yerleşen depremzede vatandaşların su aboneliğinde; güvence ve açma bedeli alınmayacak, DASK ücreti istenmeyecek. Ayrıca su temini 10 metreküpe kadar 1 TL'den sağlanacak.
Depremzedelerin abone işlemleri sadece kimlik ve ikametgah belgeleri ile yapılacak.
“TÜM DESTEĞİMİZLE YANINIZDAYIZ”
Uygulamayı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuran ABB Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:
“Ankara'ya gelen depremzedelerimizin yerleşme süreçlerini kolaylaştırmak adına su aboneliklerinde; güvence ve açma bedeli almayacak, DASK istemeyecek ve 10 metreküpe kadar1 TL'den su temini sağlayacağız. Kuracağınız yeni hayatta biz tüm desteğimizle yanınızdayız.”
10215,62%-0,12
39,86% 0,10
46,98% 0,36
4280,84% 0,51
6808,69% 0,00
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.