DEPREMDEN ETKİLENEN ÇOCUKLAR BİLİM MERKEZİNDE

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ÇOCUKLARIMIZ BU SÜRECİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GERİDE BIRAKACAK’’

HABER 27.02.2023 16:56:00
DEPREMDEN ETKİLENEN ÇOCUKLAR BİLİM MERKEZİNDE


Aksaray Belediyesi, depremden etkilenerek Aksaray’a gelen çocuklar için Bilim Merkezinde etkinlikler düzenledi.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem felaketinin etkilerini çocukların zihinlerinden silmek için birçok etkinlik düzenleyen Aksaray Belediyesi’ne bağlı Bilim Merkezi kapılarını depremzede çocuklar için açtı. Deprem bölgesinden tahliye edilerek KYK yurtlarına yerleştirilen çocuklar için Aksaray Bilim Merkezinde etkinlikler düzenlendi.

Bilim Merkezi bahçesinde depremden etkilenen çocuklar için model uçak gösterisi, eğitici deneyler ve bilim tiyatroları düzenlendi. 200 çocuğun heyecanla katıldığı etkinlikte çocuklar eğlenirken öğrendi. Çocuklar deprem anında yaşadıkları acı hadiselerden biran olsun uzaklaştılar.

Aksaray Belediyesi’nin depremden etkilenen çocuklar için yaptığı çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Çocuklarımızın gülüşü bizim için çok değerli. Yaşadığımız deprem felaketinin ardından şehrimize taşınan ve deprem haberlerinden etkilenen tüm çocuklarımız için, psikologlar ve uzman eğitimciler gözetiminde sosyal etkinlikler düzenlemiştik. Bugünde Aksaray Bilim Merkezimizde depremden etkilenen 200 çocuğumuzu misafir ettik. Deprem bölgesinden şehrimize gelen küçük misafirlerimiz düzenlediğimiz etkinlikle eğlendiler. Depremin olumsuz havasından uzaklaştılar. Biz onların sağlıklı birer birey olarak yetişmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.  Yaralarımızı hep birlikte saracağız" Dedi.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10101,57%0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.