Deprem bölgesine bakım onarım atölyesi kuruldu

Deprem bölgesine bakım onarım atölyesi kuruldu

GÜNDEM 21.02.2023 10:06:43
Deprem bölgesine bakım onarım atölyesi kuruldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı deprem bölgesinde kurduğu atölyede 500’den fazla araç ve iş makinesinin bakım onarımını gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA) - Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından tüm birimleriyle harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi, bölgede kurduğu araç bakım onarım atölyesi ile enkaz kaldırma ve yardım dağıtma gibi faaliyetlerde kullanılan kamu ve belediye araçlarına hizmet veriyor.

 500’DEN FAZLA ARAÇ VE İŞ MAKİNESİNİN BAKIM ONARIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Makine ikmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekiplerinin kurduğu atölyelerde 500’den fazla araç ve iş makinesinin bakım onarımının gerçekleştirildiğini açıkladı. Yavaş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Deprem bölgesinde kurduğumuz atölyede bugüne kadar 500'den fazla araç ve iş makinesinin bakım onarımını gerçekleştirdik. Ayrıca bölgede ring yapan tankerlerimizle, araç, iş makinesi ve jeneratörlerin yakıt ikmallerini sağlıyoruz.”

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.