DEMİRCİ EL ELE VERDİ SOSYAL YARDIMLAŞMA DA 710 AİLEYE DESTEK VERDİLER

HABER 8.04.2020 23:42:00
DEMİRCİ EL ELE VERDİ  SOSYAL YARDIMLAŞMA DA 710 AİLEYE DESTEK VERDİLER


Demirci Kasabası sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği aracılıyla başta belediye başkanımız Ramazan Bozlak olmak üzere , belediye meclis üyeleri, dernek üyeleri ve muhtarların özverili çalışmaları neticesinde hayırsever vatandaşlarımızın da katkısı ile geçtiğimiz hafta 240 aileye temel gıda ve yardım paketi dağıtımını gerçekleştirmiştik.

Derneğimizin çalışmalarına ek olarak bugün 470 aileye daha temel gıda yardımı yaparak toplamda 710 aileye yardımlarımızı ilettik..

Kurmuş  olduğumuz demirci kasabası sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak kasabamızda yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçları, üniversitede okuyan gençlerimize burs,veriyoruz

 Kasabadan il dışına gitmesi gereken hastalarımızın nakil işlemleri, mağdur olup temizliğe ihtiyacı olan vatandaşlarımızın belirlenip genel temizlik işlemlerinin yapılması gibi birçok hizmette öncülük ederek kasabamızdaki eksikliklerin giderilmesi için elimizden gelen üstün gayreti göstermekteyiz.
Bu dernek kapsamında yardım etmek isteyen ve yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızı buluşturuyoruz.

Bu derneğin faaliyetini yürütmesinde destek veren Tüm vatandaşlarımıza şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz. Kasabamızdaki birlik ve beraberliği arttırabilmek amacıyla özellikle kasaba dışında bulunan ve maddi durumu iyi olan vatandaşlarımızın
 (gurbetçilerimiz, kamu çalışanlarımız, işletme sahiplerimiz) bu sosyal faaliyetin devamı için ellerini taşın altına koyup, desteklerini derneğimizden esirgememelerini temenni ediyoruz(BAĞIMSIZ MEDYA)


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.