Definecilerin hayali yarım kaldı

Define avcılarının hayalleri yarım kaldı

ASAYİŞ 20.07.2022 09:54:00
Definecilerin hayali yarım kaldı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, defineci olarak adlandırılan şahıslarca, bölgenin tarihi geçmişi nedeniyle gerçekleştirilen kaçak kazı olaylarının önlenmesi ve şüphelilerin yakalanarak kanun önüne çıkarılması konusundaki kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir.

Konu ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Aksaray İli Merkez İlçesine getirilen Tarihi Eser niteliği taşıyan objeler ile ilgili olarak, kaçakçılığı yapan şahısların yakalanmasına yönelik Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, 18 Temmuz 2022 tarihinde yapılan operasyon üzerine S.K isimli şüpheli yakalanmıştır. Şüphelinin üzerlerinde yapılan arama neticesinde (19) adet Tarihi Eser niteliği taşıyan objeler ele geçirilmiştir.

Şüpheli gözaltına alınmış olup, adli makamlara sevk edilmiştir.

Anahtar Kelimeler: Definecilerin hayali yarım kaldı

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14077,13%0,34
  • DOLAR

    43,02% 0,16
  • EURO

    50,52% -0,09
  • GRAM ALTIN

    6049,88% 1,42
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.