Define avcılarına Jandarma operasyonuDefine avcılarına Jandarma operasyonu

Aksaray’da bir ihbarı değerlendiren Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Roma dönemine ait olduğu belirlenen 280 adet sikke ve objeye el koyarken, üç kişiyi gözaltına aldı.

ASAYİŞ 11.02.2021 14:27:00
Define avcılarına Jandarma operasyonuDefine avcılarına Jandarma operasyonu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, defineci olarak adlandırılan şahısların buldukları eserleri satmak için müşteri aradıkları bilgisi üzerine harekete geçti. Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmalarda Jandarma, tarihi eser kaçakçılığı yapan N.G., Ö.K. ve İ.K. isimli üç kişiyi yakaladı. Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada Roma dönemine ait olduğu değerlendiren 17'si obje olmak üzere 280 adet sikke ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler adli makamlara sevk edildi.

 

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.