Davutoğlu Konya İl Kongresine Katılacak

Konya İl Kongresine Katılacak

HABER 13.08.2020 14:50:00
Davutoğlu Konya İl Kongresine Katılacak

Konya İl Kongresine Katılacak

DAVUTOĞLU KONYA’YA GELİYOR

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Konya İl kongresine katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Konya’ya geliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 15 Ağustos Cumartesi günü Konya 1. Olağan Kongresi’ne katılmak için Konya’ya geleceğini belirterek program ile ilgili bilgi verdi.

Konya İl Kongresine Katılacak

ÖNEMLİ MESAJLAR VERECEK

Gelecek Partisi Konya İl Kongresi 15 Ağustos cumartesi günü saat 14:15’te Dedeman Otel’de gerçekleşecek. 14 Ağustos Cuma günü Konya’ya gelecek olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun, Konya İl Kongresi’nde Türkiye’ye önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

YOĞUN İLGİ VAR

Gelecek Partisi olarak Konya’da teşkilatlanma ve kongre süreçlerine hızla devam ettiklerinin altını çizen Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, “Partimize Konya halkının yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor. Konya olarak Genel Başkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Kongremizde yeni görev alan ilçe başkanlarımıza ve partimize geçen Belediye Meclis Üyelerine Genel Başkanımız tarafından partimizin rozeti takılacak” dedi.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILACAK

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Konya’ya önem verdiğini söyleyen Ekici: “ Konya İl Kongremize Partimizin Genel Başkan Yardımcıları, Kurucular Kurulu üyeleri ve Konya dışından birçok önemli isim katılacak. Konya’nın ülkemizin siyasetinde önemli bir yeri olduğunu biliyoruz. Konya halkı geçmişte olduğu gibi şimdi de Genel Başkanımızın yanında olduğunu gösterdi“ şeklinde konuştu.

TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Hasan Ekici

Pandemi nedeni ile de tüm önlemlerin alındığını ifade eden Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, kongre salonu girişinde tüm davetlilerin ateşinin ölçüleceğini, maske dağıtımı yapılacağını, dezenfektan bankolarının kurulacağını ve en önemlisi salonda oturma düzeninin sosyal mesafe kurallara uygun olacağını söyledi


Anahtar Kelimeler: Davutoğlu Konya Kongresine Katılacak

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.