Dalgıç su borularını çalan şahıslar yakalandı

Dalgıç su borularını çalan şahıslar yakalandı

ASAYİŞ 10.11.2022 10:53:00
Dalgıç su borularını çalan şahıslar yakalandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. 

Aksaray İli Merkez İlçesi Yenikent Beldesinden S.Y. isimli şahıs 112 acil çağrı hattını arayarak kendisine ait tarım arazisinde bulunan (20) adet (3) metrelik dalgıç su borusunun çalındığını beyan ederek ihbarda bulunmuştur.

İhbarın alınmasına müteakip konu ile ilgili çalışma başlatan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin H.D (1980-E) ve V.D. (2005-E) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş olup, şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. 

Şüpheli şahıslar yapılan sorgulamasında, söz konusu malzemeleri kendilerinin çaldıklarını ve Aksaray Merkez Sanayi sitesinde bulunan bir hurdacıya sattıklarını itiraf etmeleri üzerine bahse konu hurdacıda yapılan aramada çalınan malzemeler ele geçirilerek tam ve eksiksiz olarak mağdura teslim edilmiş olup, şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiştir.

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    10858,52%-2,02
  • DOLAR

    41,65% 0,20
  • EURO

    48,93% 0,25
  • GRAM ALTIN

    5206,79% 0,96
  • Ç. ALTIN

    8575,61% 0,66

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.