Dalgıç su borularını çalan şahıslar yakalandı

Dalgıç su borularını çalan şahıslar yakalandı

ASAYİŞ 10.11.2022 10:53:00
Dalgıç su borularını çalan şahıslar yakalandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. 

Aksaray İli Merkez İlçesi Yenikent Beldesinden S.Y. isimli şahıs 112 acil çağrı hattını arayarak kendisine ait tarım arazisinde bulunan (20) adet (3) metrelik dalgıç su borusunun çalındığını beyan ederek ihbarda bulunmuştur.

İhbarın alınmasına müteakip konu ile ilgili çalışma başlatan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin H.D (1980-E) ve V.D. (2005-E) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş olup, şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. 

Şüpheli şahıslar yapılan sorgulamasında, söz konusu malzemeleri kendilerinin çaldıklarını ve Aksaray Merkez Sanayi sitesinde bulunan bir hurdacıya sattıklarını itiraf etmeleri üzerine bahse konu hurdacıda yapılan aramada çalınan malzemeler ele geçirilerek tam ve eksiksiz olarak mağdura teslim edilmiş olup, şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiştir.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.