Cüneyt Göktaş “Aksaray için sözümüz var

Beyaz Listenin Adayı Cüneyt Göktaş ”bizimkisi bir aşk hikayesi,birlikte daha büyük başarılara imza atmak için beyaz listeye destek verin” dedi

HABER 15.11.2022 01:04:00
Cüneyt Göktaş “Aksaray için sözümüz var

Cüneyt Göktaş “Aksaray için sözümüz var”
“Aksaray’ı sanayinin merkezi yapmak için sözümüz var” diyen ATSO başkanı Cüneyt Göktaş ”Aksaray için yapacak daha çok işimiz var,birlikte kazanacağız,yine yeni yeniden ,birlikte daha büyük başarılara imza atmak için Beyaz listeye  destek  verin” dedi.
ATSO başkanı Cüneyt Göktaş, Beyaz liste ile, seçimlere hazırlanıyor.Öte yandan, Kırmızı listeyi ikiye bölen bazı adaylar tarafından da, yıpratılmaya yönelik çalışmalara başlanması dikkati çekti.
Cüneyt Göktaş’,başarıyla yaptığı ATSO Başkanlığı döneminde ;yaptıklarını referans göstererek, yeni projelerle geldiklerininde müjdesini verdi.
Cüneyt Göktaş’ın Beyaz listeden yeniden  başkanlığa aday olduğunu açıkladığı günden beri bütün dikkatler onun üzerine çekilirken, rakiplerin sert eleştirilerine maruz kaldığı gözlendi.
Özellikle Fatih Tekin ve ekibinin ,Cüneyt Göktaş  için sert sözler sarf ettiği ileri sürülürken, Kırmızı listeden başkan adayı Olan Fatih Tekin’inde adaylığını ,sandıkların açılmasından hemen sonra  açıklayacağı da gelen dedikodular arasında yer aldı.
Aksaray Ticaret Odası Başkanlığını yürüten ATSO yönetim kurulu başkanı Cüneyt Göktaş, görevi süresi içerisinde, yapılmayacakları yaparak, iyi bir ekip çalışması ve proje uygulaması gerçekleştirerek, ATSO’yu cazip hale getirdi.
Bugün Aday çokluğu yaşanan ATSO’yu cazip hale getiren Cüneyt Göktaş“Sözümüz var,Aksaray’ı sanayinin merkezi yapacağız dedi.
ATSO Başkanı Göktaş,yeni projelerle, iş dünyasının sesi olmaya devam edeceklerini söyledi.
Göktaş “Biz Aksaray’ı İstanbul yapıyoruz. Aksaray İstanbul olsun diye çabalıyoruz. Bakın geldiğimiz günden beri  ATSO olarak  kendi elektriğimizi üreterek,ATSO’ya kazanım sağladık..
Biz bugün elektrik parası ödemiyor hatta kar sağlıyoruz.
Atso olarak TOG bize ilham kaynağı oldu, kendi elektriğimizi üretirken, TOG için şarj dolum tesisini kurarak  hizmet soktuk..
Şu anda çevre illerden daha yüksek, bir elektrik şarj tesisimiz var ki 50  KW’lık  hızla dolum yapabiliyoruz.”dedi.
Göktaş, 2.nci organize sanayinin temelini atmak için, gece gündüz çalıştıklarını, gerekli girişimlerde bulunduklarını,ama sadece 2.nci organize sanayi ile işlerinin bitmediğini, İlçelere de organize sanayilerin kurulması için,ilin idarecileri ile birlikte hareket ederek başardıklarını söyledi.
Beyaz listeyle, ATSO seçimlerine hazırlanan, ve seçilmek için büyük gayret gösteren Cüneyt Göktaş, beyaz liste den meslek komiteleri  adaylarının da tam desteğini almış durumda.


Anahtar Kelimeler: Cüneyt Göktaş “Aksaray sözümüz

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10101,57%0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,76% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2410,35% -1,00
  • Ç. ALTIN

    3868,40% -0,99

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.