CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AYAKKABI TAMİRCİSİ TURGUT KILIÇ’IN MERHAMETİ HERKESİN YÜREĞİNE DOKUNDU

HABER 29.04.2024 19:18:00
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AYAKKABI TAMİRCİSİ TURGUT KILIÇ’IN MERHAMETİ HERKESİN YÜREĞİNE DOKUNDU

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, “TURGUT AMCAMIZIN MERHAMETİ, HEPİMİZE ÖRNEK OLDU”

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, hafta sonu sosyal medyada yayınlanan ve biranda Türkiye’nin gündemine oturan 58 yaşındaki ayakkabı tamircisi Turgut Kılıç’ın merhameti ve duygusunu yansıtan videosu ile ilgili konuştu. Çöpe atılan ekmeleri toplayıp kuşlara vermesi ve samimiyeti ile herkesin gönlüne taht kuran ayakkabı tamircisi Turgut Kılıç’ın 1 Mayıs’ta Külliyede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın misafiri olacağını belirten Belediye Başkanı Dinçer, külliye gitmesi için makam aracını Turgut Kılıç’a tahsis ettiğini açıkladı.

Tacin Mahallesi eski sanayi bölgesinde uzun yıllardır ayakkabı tamirciliği yapan 58 Yaşındaki Turgut Kılıç, çöpe atılan ekmekleri toplayarak kuşlara veriyor. Ayakkabı tamircisi Turgut Kılıç, samimiyeti ve içtenliğini yansıtan videosu hafta sonu Türkiye gündemine oturdu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ayakkabı tamircisi Turgut Kılıç’a ulaşarak davranışından ötürü kendisine teşekkür etti. Başkan Dinçer, kendi kişisel sosyal medya hesabından Turgut Kılıç’ın videosunu paylaştı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, gündem olan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Turgut Amcamızın duyguları ve hissettikleri hepimizi derinden etkiledi. Aynı zamanda bizlere örnek oldu.

Turgut Amcamızın yaşadığı deneyim, aslında toplumsal dayanışmanın ve insani duyarlılığın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Kendisi çöplerden topladığı ekmekleri kuşlara veriyor. Bu konuda hissetleri ve duyguları kalplere dokundu. Bizler Turgut Amcamızı örnek alıyoruz. Turgut Amcamıza duyarlı davranışından dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, onun gibi güzel bir insanın aramızda olduğu için gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Mayıs programına Turgut Kılıç’ın davet edildiğini hatırlatan Başkan Dinçer, “Külliye gitmesi için makam aracımı Turgut Amca’ya tahsis ettiğimi söyledim. Kendisi bu habere çok sevindi. Programa katılmaktan mutluluk duyacağını belirtti” şeklinde konuştu.

Tacin Mahallesi’nde küçük bir atölyede ayakkabı tamirciliği yapan Turgut Kılıç’ın gündem olan videosunda “Allah’ın Rızasını arıyorum. Bir çocuğun duasında olabilir mi diye? Yaşlıda arıyorum, gençlerde arıyorum. Her yerde arıyorum. Çöplerden ekmek topluyorum. Kuşlara veriyorum. Suları biterse su dolduruyorum” diyerek duygu dolu anlar yaşanmıştı. 


TOBB 80. GENEL KURULUNDA ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’A HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKETİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERDİ

TAPDUK EMRE KİTAP KONAĞI SINAV KAYGISI VE YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

SAMSUNG, KİA VE HYUNDAİ’NİN ÜRETİM MERKEZİ HWASEONG İLE AKSARAY ARASINDA KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

IHLARA VADİSİ CAM TERAS VE KAFETERYA PROJESİNDE PEYZAJ ÇALIŞMASI YAPILIYOR

200 YIILIK OSMANLI DÖNEMİ ESERİ KARASU KÖPRÜSÜ RESTORE EDİLEREK AKSARAY KÜLTÜR MİRASINA KAZANDIRILIYOR

AKSARAY BELEDİYESPOR U – 15 TAKIMI KÜÇÜK KIZLAR TÜRKİYE HENTBOL ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE 2. OLDU

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR SON ÖDEME TARİHİ 31 MAYIS

  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,16% 0,01
  • EURO

    35,05% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2465,19% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.