Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul Eğitim Zirvesi'ne mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul Eğitim Zirvesi'ne mesaj

GÜNDEM 17.11.2023 12:36:51
Cumhurbaşkanı Erdoğan

İstanbul'da Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Türkiye Maarif Vakfı 3. İstanbul Eğitim Zirvesi’ne mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu coğrafyada yakılan bilgi kandillerinin insanlığın yolunu aydınlattığını söyledi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Türkiye Maarif Vakfı 3. İstanbul Eğitim Zirvesi’ne bir mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, tarih boyunca medeniyetlere beşiklik yapan ülkenin kütüphaneleri, şifahaneleri, medreseleri, rasathane ve dershaneleriyle ilim ve irfan yolcularının her zaman ilk durağı olduğunu anlattı.

"Bu coğrafyada yakılan bilgi ve hikmet kandilleri, asırlarca bütün insanlığın yolunu aydınlatmıştır" vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında, "Türkiye, son 21 yılda bilim ve teknolojide kaydettiğimiz ilerlemeler sayesinde eğitimde küresel cazibe merkezlerinden biri haline gelmiştir. Türkiye Maarif Vakfımızın, ülkemizin eğitim alanındaki zengin, mümbit ve köklü birikimini çalışmalarıyla dünyanın dört bir yanına ulaştırdığını görüyoruz. Bugün 52 ülkede toplam 52 bin öğrenciye hizmet veren Vakfımız, faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde nitelikli insan kaynağının yetişmesinde önemli rol üstleniyor. Türkiye Maarif Vakfı'nın en büyük destekçilerinden olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.