Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır’a gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır’a gitti

GÜNDEM 14.02.2024 12:23:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır’a gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî ziyarette bulunmak üzere Birleşik Arap Emirliklerinden (BAE) Mısır'a gitti.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Dubai Uluslararası Havalimanı'nda, BAE Ekonomi Bakanı Abdullah bin Tuk el-Mari, Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer, Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan ve diğer yetkililer uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır da Mısır'a gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmî törenle karşılanacak, ikili ve heyetler arası görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi tarafından heyeti onuruna verilen resmî yemeğe katılacak.

Aksaray Ankara Yolunda Tır ile Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı

Genç Motosiklet Sürücüsü Direksiyon Hakimiyetini Kaybederek Yola Savruldu

Aksaray'da Yaya Geçidinde Feci Kaza: 2 Yaralı

Aksaray’da İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Aksaray’da Kavşakta Feci Kaza: İki Otomobil Çarpıştı, 2 Yaralı

TÜRKİYE’NİN DÖNÜM NOKTASI

Aksaray’da Kaçak Ürün Operasyonu: 3 Milyon TL’lik Malzeme Ele Geçirildi

  • BIST 100

    11073,27%0,94
  • DOLAR

    42,11% 0,06
  • EURO

    48,73% 0,72
  • GRAM ALTIN

    5400,89% 0,18
  • Ç. ALTIN

    8953,99% 1,15

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.