Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kibir abidelerine 'yeter' diyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kibir abidelerine 'yeter' diyeceğiz

GÜNDEM 21.05.2023 12:50:14
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kibir abidelerine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasi tercihinden dolayı depremzedeleri linç edenlerin bu sırra hiçbir zaman eremediğini belirterek, " Başarısızlıklarının sebebini kendilerinde aramak yerine her defasında insanımızı suçladılar. İnşallah 28 Mayıs’ta bu kibir abidelerine hep beraber 'yeter' diyeceğiz" dedi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Anadolu irfanının sembol isimlerinden merhum Neşet Ertaş'ın yürek tellerini titreten türküsünü siyasette kendilerine rehber edinerek, "Dost elinden gel olmazsa varılmaz, rızasız bahçenin gülü derilmez. Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez" diyerek, vatandaşlarla aralarında kurdukları gönül köprülerinin sarsılmasına asla izin vermediklerini söyledi.

 Hayatın her safhasında milletle hep muhabbet ve kardeşliğin diliyle konuştuklarını vurgulayan Erdoğan, "Ancak vatandaşa tepeden bakanlar bunu hiçbir zaman göremediler, anlayamadılar. Siyasi tercihinden dolayı depremzedelerimizi linç edenler, bu sırra hiçbir zaman eremediler. Başarısızlıklarının sebebini kendilerinde aramak yerine her defasında insanımızı suçladılar. Bir 'yol kazası' olarak gördükleri çok partili demokrasiye geçtiğimiz 14 Mayıs 1950'den beri, maalesef bu kötü huylarından hiç vazgeçmediler. Aynı kibirli tavrı bugün de inatla sürdürüyorlar. Sandıkta tecelli eden iradeye saygı duymak yerine insanlarımıza 'cahil' diyerek tahkir ve tahrik ediyorlar" dedi.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1660169390627729411

ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ İLKBAHARDA ÇOCUKLARIN KAHKAHALARIYLA DOLUP TAŞIYOR

ŞEHİT ALİ ER ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN “DÖKME, GERİ DÖNÜŞTÜR!” PROJESİNE DESTEK

VATANDAŞ SORDU, BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER CEVAPLADI

Aksaray Üniversitesi ve TİKA’dan Moldova’da Eğitim Atağı

DAĞILGAN’DA ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLÜYOR

Aksaray'da Kaçakçılık ve Organize Suç Örgütüne Büyük Darbe: 15 Gözaltı, 4 Tutuklama

BAŞKAN DİNÇER’İN SEÇİM VAATLERİNDEN BİRİ DAHA HAYATA GEÇİYOR

  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    37,95% 0,34
  • EURO

    43,14% 0,15
  • GRAM ALTIN

    4074,57% 0,31
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.