Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elektrik nakli için çalışmaya hazırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elektrik nakli için çalışmaya hazırız

GÜNDEM 14.12.2022 12:45:21
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elektrik nakli için çalışmaya hazırız

Türkmenistan'da, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Birinci Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkmenistan ve Azerbaycan'dan ülkemize elektrik nakli konusunda çalışmaya hazırız" mesajını verdi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Birinci Zirvesi'nde Türkmenistan ve Azerbaycanlı mevkidaşlarıyla dar katılımlı ve heyetlararası görüşmeler gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı ikili görüşmelerin ardından, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov ile liderler toplantısında bir araya geldi.

Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Zirvesi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı'na gözlemci üye olarak katılan Türkmenistan'ın tam üyelik sürecinin en kısa sürede tamamlanması bizlere büyük güç katacağını söyledi.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1602951535775858689

"Türkmen doğal gazının da batı pazarlarına nakline yönelik çalışmalara artık başlamamız gerekiyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkmenistan ve Azerbaycan'dan ülkemize elektrik nakli konusunda çalışmaya hazırız" mesajını verdi.

Erdoğan konuşmasında, Rusya-Ukrayna arasındaki tahıl anlaşması ve esir takasıyla birlikte diplomasiye fırsat verilmesi halinde barışa giden yolun açılabileceğini gördüklerini kaydetti.

Aksaray ' da Çobanlık Yaparak 4 Evladını Okuttu

Aksaray’da Zabıta Memurlarına Ölçü ve Ayar Mevzuatı Eğitimi Verildi

Toprak analizi ve doğru gübreleme ile tarımsal üretimde verim artacak

Aksaray Eğitim-Bir- Sen’den Basın Mensuplarına İftar Programı

İYİ Parti Aksaray İl Teşkilatından Genel Merkez Çıkarması

Narkotik Suçlarla Mücadelede Kararlı Operasyon

Aksaray’da 1+1 Dairelere Yönelik Denetim Uygulaması

  • BIST 100

    17080,16%1,46
  • DOLAR

    43,83% 0,01
  • EURO

    51,86% 0,32
  • GRAM ALTIN

    7237,23% 0,77
  • Ç. ALTIN

    11844,53% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.