Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birer telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanlığı tarafından aktarılan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderlerle yaptığı görüşmelerde, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK/YPG/KCK'lı teröristlerin taciz ve sızma girişimi ile hain saldırı sonrası başlatılan ve devam eden terörle mücadele harekatlarına ilişkin gelişmeler ele alınırken, terörle mücadelenin seyri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
14029,89%0,01
42,95% 0,08
50,53% 0,03
5959,25% 0,12
9931,63% 0,00
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.