Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın özel gününü kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın özel gününü kutladı

GÜNDEM 18.10.2023 18:08:51
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın özel gününü kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Azerbaycan'ın 18 Ekim Bağımsızlık Günü'nü tebrik etti.

ANKARA (İGFA) -  Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dünyada eşi benzeri olmayan bir kardeşliğe sahip olduğumuz Can Azerbaycan'ın bağımsızlık yıl dönümünü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanı İlham Aliyev gardaşıma ve tüm Azerbaycan halkına bu gurur günü vesilesiyle Türkiye'nin selamını iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımında Türkiye ve Azerbaycan'ın bayraklarının bulunduğu bir görsel de yer aldı.

Aksaray’da iki aracın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Aksaray'da alkollü sürücü zincirleme kaza yaptı

Aksaray’da Tır ile Otomobil Çarpıştı: Şans Eseri Yaralanan Olmadı

Aksaray OSB’de Feci Kaza: Direğe Çarpan Sürücü Hayatını Kaybetti

Aksaray’da Otomobil ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

AK PARTİ HEYETİNDEN MUHTARLAR GÜNÜ ZİYARETİ

Aksaray'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 16 Yaşındaki Sürücü Yaralandı

  • BIST 100

    10941,79%3,14
  • DOLAR

    41,93% -0,15
  • EURO

    48,75% -0,23
  • GRAM ALTIN

    5539,53% -0,59
  • Ç. ALTIN

    9439,52% -0,12

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.