Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’de

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’de

GÜNDEM 18.09.2022 09:04:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kuruluna katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York şehrine ulaştı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’nda Türkiye’nin BM Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu ile Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş da ABD’ye geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konaklayacağı Türkevi’ne gelişinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan Türk vatandaşlarını selamladı.

Anahtar Kelimeler: cumhurbaşkanı erdoğan abd’de

Balıkesir'de F-16 Uçağı Düştü: Pilot Şehit Oldu, Kaza İncelemeleri Başladı

Aksaray'da Ramazan Mahyası Ulu Cami Önünde İlgi Odağı Oldu

Aksaray Teknopark bölgesel kalkınmada stratejik rol üstlenecek

Aksaray Üniversitesinde “Kışın Güzelyurt’la Buluşması” sergisi açıldı

ASÜ, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile iş birliği protokolü imzaladı

Aksaray ' da Çobanlık Yaparak 4 Evladını Okuttu

Aksaray’da Zabıta Memurlarına Ölçü ve Ayar Mevzuatı Eğitimi Verildi

  • BIST 100

    16976,18%-0,24
  • DOLAR

    43,84% 0,02
  • EURO

    51,66% -0,09
  • GRAM ALTIN

    7275,76% -1,40
  • Ç. ALTIN

    11832,60% -0,40

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.