Coşkulu Kongreyle Yeniden Refah Partisi Niğde'de Gücünü Gösterdi

Yeniden Refah Partisi Niğde İl Başkanı Taner Gümüş’ün katılımıyla gerçekleşen 3. Olağan Merkez İlçe Kongresi, yoğun katılım ve güçlü birlik mesajlarıyla gerçekleştirildi.

HABER 24.04.2025 22:00:00
Coşkulu Kongreyle Yeniden Refah Partisi Niğde

 Yüzlerce partilinin hazır bulunduğu kongrede Merkez İlçe Başkanlığına Bayram Duyar seçildi. Katılımcılar salonu tamamen doldururken, kongre süreci demokrasi şöleni havasında geçti.

TANER GÜMÜŞ: “GÜÇLENEN TEŞKİLATIMIZLA NİĞDE’DE HAKKI VE ADALETİ YÜKSELTECEĞİZ”

Kongrede konuşan Yeniden Refah Partisi Niğde İl Başkanı Taner Gümüş, partinin Niğde genelinde büyüyen teşkilat yapısına dikkat çekerek şu açıklamalarda bulundu:
“Bugün burada yalnızca bir başkan seçmiyoruz, aynı zamanda vefayı, omuz omuza mücadeleyi ve inancımızı tazeliyoruz. Bayram Duyar kardeşimiz ve yeni yönetimimizle birlikte Merkez İlçemizi daha güçlü kılacak, her mahalleye ulaşacak, her gönüle dokunacağız.”
Gümüş, teşkilat yapılanmasının yalnızca seçim dönemi için değil, kalıcı hizmet ve toplumsal değişim için inşa edildiğini vurguladı.

YENİ BAŞKAN DUYAR’DAN BİRLİK VE HİZMET VURGUSU

Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Bayram Duyar, teşekkür konuşmasında teşkilata duyduğu güveni ve sorumluluğun farkında olduğunu ifade etti. Duyar:
“Bu görevi yalnızca bir unvan olarak değil, halkımıza hizmetin vesilesi olarak görüyorum. Bu sorumluluğu en adil, en şeffaf ve en gayretli şekilde yerine getirmek için tüm kadrolarımızla çalışacağız” dedi.

GENİŞ KATILIM, KARARLILIK MESAJI

Kongrede gençlerden kadınlara, mahalle temsilcilerinden il yöneticilerine kadar her kademeden geniş bir katılım gerçekleşti. Partililer arasında coşku ve dayanışma dikkat çekerken, program süresince birlik ve kararlılık vurgusu ön plandaydı. Salonda Yeniden Refah Partisi bayraklarıyla süslenen atmosfer, hem siyasi kimliği hem de toplumsal inançları yansıtan güçlü bir birliktelik görüntüsü sundu.

Motosikletler Kaza Yaptı: 4 Yaralı

Aksaray’da Kaldırıma Çarpan Otomobil Ev Duvarına Vurdu: 1 Yaralı

Aksaray’da Motosiklet ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 1 Yaralı

MEDAŞ, ŞEHİR MERKEZİNİN ENERJİ ALTYAPISINI YENİLİYOR

AKSARAY’DA İŞKUR ARACILIĞIYLA 2025 YILINDA 6.323 KİŞİ İŞE YERLEŞTİ.

Aksaray Üniversitesi’nden genetik devrim: Süt alerjenini taşımayan buzağılar doğdu

Aksaray Üniversitesi’nden dokuz öğrenci topluluğu ÜNİDES’ten destek kazandı

  • BIST 100

    10971,52%1,24
  • DOLAR

    42,03% 0,24
  • EURO

    48,46% -0,18
  • GRAM ALTIN

    5412,27% -0,31
  • Ç. ALTIN

    9047,60% 0,46

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.