CORONOVİRÜS 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ TÖRENLERİNİ İPTAL ETTİRDİ

HABER 4.04.2020 19:03:00
CORONOVİRÜS 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ TÖRENLERİNİ İPTAL ETTİRDİ

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiyede de etkili olan Korona virüsünün yayılmasını önlemek maksatıyla alınan tedbirler bu yıl yapılacak olan törenleri iptal ettirtti.  Baro tarafından yapılacak olan basın bildirisiyle düşüncelerini ve isteklerini açıklanması beklenirken  5 Nisan Avukatlar Günü dolaysıyla milletvekilleri ve siyasiler kutlama mesajı yayınladılar. 
 Geçen yıl  Aksaray 15 Temmuz Milli irade meydanında konuşan Erhan Toprak  mesleki sıkıntıları dile getirmiş Hukuk fakültelerinin çok fazla avukat mezun ettiğini belirterek şunları söylemişti “Ülkemizde 1958 yılından bu yana kutlanan 5 Nisan Avukatlar Günü, bugünkü geldiğimiz noktada maalesef kutlamaların anlamını yitirdiği, kutlamadan ziyade çığ gibi büyüyen mesleki sorunların dile getirildiği, hukuksuz uygulamaların konuşulduğu günlere dönüşmüştür”  
Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu Savunma ve hak arama görevini ifa etmek suretiyle adaletin tecelli etmesinde büyük sorumluluk sahibi olan, hukukun üstünlüğünün var olmasında çaba gösteren başta Aksaray Barosu Avukatları olmak üzere tüm avukatlarımızın 5 Nisan “Avukatlar Günü ”nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Diyerek kutlama mesajı yayınlarken
Avukat olan Milletvekillerinden İlknur İnceöz ve Ayhan Erel’de ayrı ayrı kutlama mesajı yayınladılar. 
Ak Prti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve CHP il başkanı Ali Abbas Ertürk te kendi sosyal Medya hesaplarından kutlama mesajı yolladılar.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.