CORONA MÜCADELESİNDE ATSO DAN SOMUT ADIM GELDİ İŞLEMLER İÇİN PARA ALINMAYACAK

HABER 27.03.2020 22:22:00
CORONA MÜCADELESİNDE ATSO DAN SOMUT ADIM GELDİ İŞLEMLER İÇİN PARA ALINMAYACAK

Aksaray Ticaret Odası corona virüs mücadelesini birlikte aşacağız diyerek yapılacak birçok işlem için para almayacaklarını hatta bir çok işlem için internet ortamından uygulama açtıklarını duyurdu.
Türkiye genelinde alınan birçok tedbirlere rağmen üyelerinin yaşanacak sıkıntılarını dile getiren ATSO kendi üzerine düşen tedbir ve desteği vermekten çekinmedi ATSO yönetim kurulu Cüneyt Göktaş başkanlığında birlikte başaracağız diyerek  yapmış olduğu toplantısında alınan önemli karar gereği  yapılacak iş ve işlemlerle ilgili oda tarafuından alınan harç bedeli yada işlem bedellini almama kararı aldı.

Kötü gün dostu olan Aksaray Ticaret odası coronovirüs kapsamında  30 nisan 2020 tarihine kadar odadan alınacak olan Faaliyet belgesi, oda kayıt belgesi, ortaklık ve sicil gazetesi gibi belgelerle ilgili herhangi bir ücret alınmayacağını duyurdu.
 
Ayrıca ATSO resmi sms hattından verilen bilgiye göre bazı işlemleri Odaya gelmeden çözmek için mobil uygulamasını faaliyete geçirmek suretiyle uzaktan hizmet kolaylığı sağladı
Mobil uygulama duyurusu şu şekilde;
SAYIN ÜYEMİZ; MOBİL UYGULAMALARIMIZ HAYATA GEÇİRİLMİŞ OLUP HEMEN GOOGLE PLAY VE APPLE STORE'DAN AKSARAY TSO UYGULAMA ADI İLE İNDİREBİLİRSİNİZ. DUYURULARIMIZIN, HABERLERİMİZİN, ETKİNLİKLERİMİZİN, ODA BELGE VE AİDAT İŞLEMLERİNİN YAPILACAĞI MOBİL UYGULAMAMIZIN ODAMIZ ÜYELERİNE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM-
CÜNEYT GÖKTAŞ- YÖNETİM KURULU BAŞKANI


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.