ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİNDE OYUN GRUPLARININ KURULUMU YAPILIYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİMİZDE HER YAŞ GRUBUNA ÖZGÜ TESİSLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

HABER 21.03.2024 16:28:00
ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİNDE OYUN GRUPLARININ KURULUMU YAPILIYOR

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in çocukların fiziksel, zihinsel ve bilişsel gelişimlerine katkı sağlamak için hayata geçirdiği Çocuk Eğlence Merkezi’nde oyun gruplarının kurulumu gerçekleştiriliyor.

İstiklal Mahallesinde Pazar alanı yanında yapımı tamamlanan Çocuk Eğlence Merkezinin kaba inşaatı geçtiğimiz günlerde tamamlandı.  Çocukların hizmete alınmasını merakla beklediği yeni tesisin içerisine oyun gruplarının kurulumu ve etkinlik alanlarının yapı için çalışmalara devam ediliyor.

Her yaş grubundan vatandaşa yönelik projeler üreterek hayata geçiren Başkan Dinçer, Çocuk Eğlence Merkezi ile ilgili yaptığı açıklamada eser ve hizmet siyaseti üretmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Dinçer, yeni tesis ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Çocuklarımızın heyecanla beklediği Pazar Pazarı yanında inşaatı tamamlanan Çocuk Eğlence Merkezimizin içerisinde yeni nesil oyun gruplarımızın ve etkinlik alanlarımızın kurulumunu yapıyoruz. Çocuk eğlence Merkezimiz hizmete alındığında çocukların gelişimine büyük katkı sağlayacaktır. 2 Bin metrekare alana sahip olup tesis içerisinde oyun alanları, bahçesinde ki oyun grupları, santraç tahtaları, kum havuzları; mescit, kafeterya ve idari binası bulunuyor.

Göreve geldiğimiz günden bugüne eser ve hizmet belediyeciliği yapmak için her yaş grubundan vatandaşımıza hitap edecek sosyal tesisler oluşturduk. Söz verdiğimiz tüm projelerimizi tek tek yerine getirerek yeni hedefler ortaya koyduk. Şehrimize kalıcı eserleri biz yaptık yine biz yapacağız.’’ Dedi. 


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.