CHP'nin Ağustos Ayındaki En Başarılı Milletvekili Nurten Yontar Seçildi

CHP

Türkiye’nin ilk dijital anket sitesi TRend Medya’ya bağlı Dijital Anket, her ay düzenlediği "CHP'nin En Başarılı Milletvekili Kim?" anketi ile takipçilerine oy kullanma imkânı sunuyor. Ağustos 2024'te gerçekleştirilen ankette,

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, halkın oylarıyla "Ağustos Ayının En Başarılı Milletvekili" seçildi. Yontar, böylece CHP milletvekilleri arasında en çok beğenilen isim olarak öne çıktı.

Nurten Yontar, Ağustos Ayının En Başarılı Milletvekili Oldu

Yoğun katılımın gerçekleştiği ankette, her katılımcı yalnızca bir telefon numarasıyla oy kullanarak en beğendiği milletvekiline destek verdi. CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, TBMM’nin açılmasıyla birlikte TRend Medya yetkilileri tarafından kendisine takdim edilen ödül ile ilgili olarak, "Bu anlamlı anketi düzenleyen TRend Medya ailesine ve beni destekleyen tüm seçmenlere gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Halkın Takdirine Layık Olmanın Gururu

Nurten Yontar, Dijital Anket’in yaptığı "CHP'nin En Beğenilen Milletvekili" anketinde birinci olmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti. Yontar, halkın takdirine layık olmanın çok anlamlı olduğunu ifade ederek, "Bu ödül, benim için çok değerli. Halkımızın desteği ve güveni, çalışmalarımıza güç katıyor" şeklinde konuştu.

Yontar, halkın güvenini boşa çıkarmamak için çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini belirterek, her fırsatta Tekirdağ ve Türkiye için daha fazla katkı sağlamayı amaçladığını dile getirdi.



  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.