CHP'li Onursal Adıgüzel istifa etti!

CHP'li Onursal Adıgüzel istifa etti!

SİYASET 16.05.2023 10:09:19
CHP

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, seçim sürecini yönetemediği gerekçesi ile hakkında oluşan olumsuz kanaat nedeniyle 2018 yılından bu yana sürdürdüğü görevinden ayrıldı.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’i seçim sürecini yönetemediği gerekçesi ile görevden aldı.

Onursal Adıgüzel de Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Kamuoyunda oluşan olumsuz kanaat nedeniyle, seçim akşamı sistemlerimiz çalışmasına ve hiçbir teknik aksaklık yaşanmamasına rağmen, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecine zarar vermemek adına 2018 yılından bu yana sürdürdüğüm görevimden ayrılıyorum" dedi.

Hatırlanacağı gibi, seçim akşamı seçim sonuç ekranı yayınlamadıkları için eleştirilmişti.

https://twitter.com/onursaladiguzel/status/1658208002573230080

Anahtar Kelimeler: chp'li onursal adıgüzel istifa etti!

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.