CHP'li Mustafa Bezbaş: Edirne 4-0 olacak

CHP'li Mustafa Bezbaş: Edirne 4-0 olacak

SİYASET 14.03.2023 13:36:45
CHP

Edirne'de 28.Dönem için CHP'den Milletvekili aday adayı Mustafa Bezbaş, 14 Mayıs’ta yapılması kesinleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesi çalışmaların son hızla sürdürüyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA)  - Edirne Milletvekili aday adayı Mustafa Bezbaş, CHP Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu, yönetim kurulu ve partililerle bir araya gelerek seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar diledi.

Kılıçdaroğlu’nun bu seçimi kazanacağına yürekten inandığını ifade eden Bezbaş, "Sayın genel başkanımıza tüm örgütler ve Türk halkı destek vererek, mevcut iktidara artık son verecektir.14 Mayıs seçimleri öncesi genel merkezimizin takdiriyle  sıralamaya girer ve milletvekili seçilerek Ankara’ya gidersem bölgemin sorunları ile uğraşarak bunları çözmeye çalışacağım" dedi. Partililerin desteğini beklediklerini ifade eden Bezbaş, tüm aday adayı arkadaşlarla birlikte çok çalışacaklarının mesajını verdi.

Bezbaş,  Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç’i de makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Bezbaş, ayrıca bir süre önce göreve seçilen Enez Ziraat Odası Başkanı Mehmet Oskan ve yönetim kurulunu da ziyaret etti. Oskan da ziyaretleri dolayısıyla Bezbaş’a teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: chp'li mustafa bezbaş: edirne 4-0 olacak

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.