CHP'de başvurular 5 Aralık'a uzadı

CHP'de başvurular 5 Aralık'a uzadı

SİYASET 28.11.2023 13:58:48
CHP

CHP Merkez Yönetim Kurulu, 31 Mart yerel seçimlerinde il-ilçe belediye başkanlığı ile belediye ve il genel meclis üyelikleri için aday adaylığı başvurularını 5 Aralık'a kadar uzattı.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkan Özgür Özel’in başkanlığında yapılan MYK ve PM toplantısında, CHP’nin yerel seçim takvimi ve belediye başkan adaylığı kriterleri belirlendi.

Adaylık başvurusunun 5 Aralık’a kadar uzatıldığı partide adayların belirlenme sürecinde geniş kitlelerin görüşü alınacak.

Aday gösterilecek isimlerin belirlenmesinde “memnuniyet anketi” ile örgüt yöneticileri, il milletvekilleri ve parti yöneticilerinin yanı sıra STK'ların görüşleri alınarak, eğilim yoklaması da etkili olacak.

Aday belirleme sürecinde CHP’nin 38’nci kurultayında yaşanan yarışın etkili olup olmayacağı da merak ediliyor.

Anahtar Kelimeler: chp'de başvurular 5 aralık'a uzadı

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    11094,46%-1,12
  • DOLAR

    41,60% 0,10
  • EURO

    49,01% 0,46
  • GRAM ALTIN

    5187,03% 0,42
  • Ç. ALTIN

    8509,68% 0,10

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.