CHP 126 belediye başkan adayı daha açıklandı

CHP 126 belediye başkan adayı daha açıklandı

SİYASET 22.12.2023 01:03:32
CHP 126 belediye başkan adayı daha açıklandı

CHP 3'ü Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak üzere toplam 126 il ve ilçe başkan adayını daha belirledi.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında yeniden toplanan Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından CHP Sözcüsü Deniz Yücel, açıklamalarda bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, Konya İsmail Sonkaya, Samsun'da Cevat Öncü, Manisa'da Ferdi Zeyrek aday gösterildi.

Çanakkale'de Muharrem Erkek, Kırşehir'de Selahattin Ekicioğlu, Ardahan'da da Faruk Demir'in Belediye Başkanlığı için CHP'den aday gösterildiği açıklandı.

Yücel, PM toplantısı sonrasında belirlenen Belediye Başkan adaylarını ve Önseçim Kararı alınan seçim çevrelerini açıkladı.

CHP tarafından, 2024 yerel seçimleri için 35 seçim bölgesinden 126 il ve ilçe için belediye başkan adayları şöyle:

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.