ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN AKSARAY’A 30 MİLYON DESTEK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret eden Ak Parti heyeti, Aksaray’da devam eden projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

HABER 23.03.2021 10:56:00
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN AKSARAY’A 30 MİLYON DESTEK

Aksaray için her fırsatta Ankara’da temas ve ziyaretlerini sürdüren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde Vali Hamza Aydoğdu, Milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen ile İlçe Başkanı Ali Mutlu, Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Gülağaç Belediye Başkanı Faruk Teymen, Taşpınar Belediye Başkanı Metin Dağ, Selime Belediye Başkanı Levent Çevik, Topakkaya Belediye Başkanı Adem Baylan, Gülpınar Belediye Başkanı Mustafa Baymışlıoğlu, Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak, Ihlara Belediye Başkanı Ahmet Dinç ve Sağlık Belediye Başkanı Mustafa Kepil ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Aksaray’a yapılan ve planlanan yatırımlarla ilgili değerlendirilmelerde bulunulan ziyarette, devletimizin imkanları Aksaray adına talep edildi.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Aksaray heyeti olarak Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurumu’a ziyarette bulunduk. Belediyelerimizin ve Aksaray’ımıza yapılması gereken projelerimizi Bakanımıza ileterek, çözüm noktasında görüşmeler gerçekleştirdik. Belediye Başkanlarımız bölgeleri ile ilgili Çevre ve Alt Yapı projelerini tek tek aktardılar. Kentsel dönüşüm ve atık su artırma tesisi başta olmak üzere, TOKİ, araç hibeleri ve ilçe ve beldelerimizde yapılacak olan millet bahçesi ve diğer çalışmalar için Bakanımız, taleplerimize cevap vererek yaklaşık 30 milyon TL’lik destek sağladılar. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Belediyelerimizin hazırladığı projeleri takip ederek, ilgili bakanlarımızla görüşmeleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti Hükümetimizin destekleriyle Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız ve Teşkilatlarımızla birlikte Aksaray’ımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.