Çevre Haftası

Dünya Ortak Evimiz

HABER 9.06.2023 21:11:00
Çevre Haftası


Türkiye Çevre Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Aksaray’da çevre yürüyüşü gerçekleştirildi. 
Temiz Deniz, Temiz Dünya temalı 2023 Çevre Haftası Aksaray’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Çevre temizliği, fidan dikimi, atık toplama ve atık bertaraf tesislerine teknik gezilerin düzenlediği çevre haftası kutlamaları kapsamında çevre yürüyüşü gerçekleştirildi. 
Vali Yardımcıları Şeyma Polat Balak, Mehmet Emre Canpolat, birim amirleri ile çevre ve çevre temizliğinin önemine vurgu yapılan pankart taşıyan öğrenciler Valilik önünden başlayan çevre yürüyüşünü Kılıçaslan parkında tamamladılar.
Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak yaptığı açıklamada çevre duyarlığının önemine dikkat çekerek temiz bir gelecek için temiz çevrenin her bir bireyin sorumluluğunda olduğunu bildirdi. 
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Özcan’da hafta boyunca Temiz Deniz, Temiz Dünya temalı çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini kutlamaların son gününde öğrenciler ve birim amirleri ile çevre yürüyüşü yaptıklarını kaydetti.

 

Anahtar Kelimeler: Çevre Haftası

BAŞKAN DİNÇER: “KATI ATIK TESİSİMİZDE GÜNLÜK 39 BİN KW ELEKTRİK ÜRETİYORUZ

AKSARAY, TÜRKİYE'NİN YENİ SANAYİ ÜSSÜ OLUYOR: BAKAN KACIR'IN AÇIKLAMALARINDA AKSARAY ÖNE ÇIKTI

BAŞKAN DİNÇER: “AKSARAY’DA SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ ÖNCELİK HALİNE GETİRDİK

Otomobil şarampole uçtu 2 kişi yaralandı

Aksaray’daki Olayla İlgili Bir Şüpheli Tutuklandı

Aksaray’da 15 Yaşındaki Çocuk Ateşli Tüfekle Yaralandı

Vali Duru “Devletimizin en büyük özelliklerinden biri sosyal devlet olmasıdır”

  • BIST 100

    15983,06%-0,11
  • DOLAR

    43,39% 0,09
  • EURO

    51,51% -0,08
  • GRAM ALTIN

    7092,86% 0,68
  • Ç. ALTIN

    11647,77% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.