CELİL ACAR: ’’CUMHURİYET’İMİZİN KURULUŞUNUN 97.YILINI KUTLAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ’’

CELİL ACAR: ’’CUMHURİYET’İMİZİN KURULUŞUNUN 97.YILINI KUTLAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ’’

HABER 29.10.2020 14:07:00
CELİL ACAR: ’’CUMHURİYET’İMİZİN KURULUŞUNUN 97.YILINI KUTLAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ’’

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil ACAR, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti’ nin kuruluşunun 97. yıldönümünü Millet olarak kutlamanın kıvanç ve de heyecanı içinde olduklarını söyledi.
Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil ACAR 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti’ nin kuruluşunun 97. yıldönümünü millet olarak kutlamanın kıvanç ve de mutluluğuı içinde olduklarını söyledi.
Yurdunu ve özgürlüğünü her zaman ön planda tutan, vatanı ve özgürlüğü için gerektiğinde canını vermekten kaçınmayan Türk milletinin, hürriyetini esaret altına almak isteyenlere, ülkesini bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı verdiği Kurtuluş Savaşını zaferle noktaladığını hatırlatan Acar, "Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün gerçekleştirdiği en büyük devrimlerden biridir. Ülkemiz, 1914' te başlayan ve 4 yıl süren Birinci Dünya Savaşı'nda, yanında yer aldığımız devletlerin yenilmesi ile yenik sayılmış ve düşmanlarca paylaşılmak istenmiştir. Yüreğindeki vatan ve millet sevgisine güvenen, gücünü Türk Milletinden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu durumu kabullenmeyerek kurtuluş mücadelesini başlatmıştır" dedi. 
AGYC Başkanı ACAR sözlerine şöyle devam etti; “Türk Milleti; Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün liderliğinde, dünya tarihinde eşine ender rastlanır büyük bir destan yazarak, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, en değerli varlığımız olan yurdumuz düşmanlardan kurtarılmıştır. Aziz Türk Milleti, Cumhuriyetin şanlı geçmişini bilerek onu koruyup aydınlık geleceğine sımsıkı sarılacaktır. Şanlı Bayrağımızın dalgalandığı bu topraklarda yaşamak hepimiz için bir onurdur, gururdur. Bu anlamlı günde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü, onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları kanları pahasına vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Cumhuriyetimiz ‘in 97.Yılını kutlamanın onuru ve gururu ile sonsuza kadar güçlü, hür ve bağımsız olarak kalacak Türk Milleti'nin, Aksaray’lıların ve Medya mensuplarının bu büyük bayramını kutlar, saygılarımı sunarım.”dedi.


TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.