Çarşı ve Mahalle Bekçileri Göreve Başladı

28.02.2019 15:03:59
Çarşı ve Mahalle Bekçileri Göreve Başladı

Aksaray Valisi Ali Mantı Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin göreve başladığı ?İlk Düdük? programına katıldı. Aksaray?a 70 tane Çarşı ve Mahalle Bekçisi ataması gerçekleştirildi. Eğitimlerini tamamlayan 55 Çarşı ve Mahalle Bekçileri bugünden itibaren görevlerine başladı. 15 kişi ise Ankara Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü?nde eğitimlerini tamamladıktan sonra görevlerine başlayacaklar.

Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin önemine vurgu yapan Valimiz Ali Mantı ?Milletimizin eski geleneğinden olan Çarşı ve Mahalle Bekçileri tekrar görev başına geçecekler. Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin çok faydasını görüldü, bundan sonra görülmeye devam edecektir? dedi.

Programa Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, Aksaray Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, İdari Mahkemesi Başkanı Şenol Karadeniz, Vali Yardımcısı Hakkı Loğoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Fuat Anık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve vatandaşların katıldı.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.