Çarşı Melikgazi'de sona doğru geliniyor

Çarşı Melikgazi'de sona doğru geliniyor

GÜNDEM 4.11.2023 09:32:47
Çarşı Melikgazi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, örnekleri sadece yurtdışında olan, tamamlandığında Türkiye’ye örnek olacak olan Çarşı Melikgazi projesinin çalışmalarını inceleyerek, çarşının tamamlanma aşamasına geldiğini hatırlattı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Ticaret hayatına Kayseri'de farklı bir bakış açısı getirecek güzel bir mekânı Melikgazi’ye kazandıracakları için çok heyecanlı olduklarını söyleyen Başkan Palancıoğlu, “Sahada çalışmalarımızı ve devam eden projelerimizi incelemeye devam ediyoruz. Çarşı Melikgazi projemizdeyiz. Beni en çok heyecanlandıran, muhtemelen sizi de en çok heyecanlandıran projelerden bir tanesi. Yavaş yavaş tamamlanma aşamasına geldik. Alçı tavanlar yapılıyor, çatı işlemleri devam ediyor. İçerdeki işlemlerin büyük bir kısmı hızlı bir şekilde devam ediyor.

Çarşı Melikgazi, meyve, sebze ve gıda ürünlerinin satıldığı ve farklı bir konseptteki Türkiye’deki ilk uygulama. Tamamlandığı zaman Türkiye’de örnek olacak bir proje. Birçok belediye başkanlarımızı da burada misafir edip projemizi göstereceğiz. Tahminimce İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya gibi şehirler de bu proje buradan alınacak ve oralarda da hayat bulacak. Kayseri’ye gelen misafirlerimizi getireceğimiz, güzel bir yeme içme ve alış veriş noktası olacak. Çok nezih, çok şık. Mermerden Havuzumuz da geldi. Burası çeşitli programların yapılacağı, özellikle Kayseri’nin yerel ürünlerinin satılacağı güzel bir konsept çarşı olacak. Şu anda çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. İnşallah çarşımız en kısa zamanda tamamlanacak ve 7 gün açık olacak. Mimarisiyle, çalışma prensibiyle çok farklı olacak. Hayırlı olsun.” dedi.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.