Çalıntı araç sahibine teslim edildi

Aksaray'da çalınan araç sahibine teslim edildi

ASAYİŞ 19.09.2022 11:37:00
Çalıntı araç sahibine teslim edildi

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. 

 

Aksaray İli Merkez İlçesi Topakkaya Beldesinde ikamet eden Z.C. (1975-E) isimli şahıs 11.09.2022 tarihinde 112 acil ihbar hattını arayarak, kendisine ait evinin bahçesinde bulunan (68 XX XXX) plakalı aracının (3) şüpheli erkek şahıs tarafından çalındığını beyan ederek ihbarda bulunmuştur.

 

İhbarın alınmasına müteakip konuya derhal reaksiyon gösterilerek, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT), İstihbarat, TEM, KOM ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı unsurlardan özel ekip kurularak, şüphelilerin ve çalıntı aracın bulunması için çalışma başlatılmıştır.

 

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin M.K. (1994-E), M.K. (1995-E) ve H.A.M. (2001-E) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir,

 

Özel ekip tarafından şüpheli şahısların yakalanması için başlatılan teknik ve fiziki takip sonucundan (3) şüpheli Aksaray merkezde saklandıkları yerlerde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

 

Şüpheli şahısların yapılan sorgulaması sonucunda, çalınan otomobil Aksaray merkezde sakladıkları yerde bulunarak sahibine teslim edilmiştir.

 

Gözaltına alınan (3) şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.


Anahtar Kelimeler: Çalıntı sahibine teslim edildi

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yangın çıkan atık yağ geri dönüşüm fabrikasında incelemelerde bulundu

Adana’da ”Sıfır Atık Projesi” Çeviçelle Ödül Töreni Düzenlendi

Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.