Çaldığı güneş panellerini toprağa gömdü jasat ekibi yakaladı

Çaldığı güneş panellerini toprağa gömdü jasat ekibi yakaladı

ASAYİŞ 1.12.2022 11:29:00
Çaldığı güneş panellerini toprağa gömdü jasat ekibi yakaladı

 

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir. 

Aksaray İli Gülağaç İlçesi Çatalsu Köyünde ikamet eden R.G. isimli şahıs, Gülağaç İlçe Jandarma Komutanlığına müracaatta bulunarak, tarlasında tarımsal sulamada kullandığı (4) adet güneş panelinin çalındığını beyan ederek ihbarda bulunmuştur.

İhbarın alınmasına müteakip, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda konu ile ilgili çalışma başlatan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT), ve Gülağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişinin Ş.Ü. isimli şahıs olduğu, şahsın çalınan güneş panellerini, Gülağaç İlçesi Gökçe Köyü mülki sınırları içerisinde bulunan tarlasına götürerek toprağın altına gömdüğü tespit edilmiştir. Şüpheli şahsın tarlasında yapılan aramalar neticesinde, çalınan (4) adet güneş paneli toprağın altında gömülü vaziyette bulunmuştur. Toprağın altından çıkarılan Güneş Panelleri tam ve eksiksiz olarak mağdura teslim edilmiştir. 

Yakalanarak gözaltına alınan Ş.Ü. isimli şahıs işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
 
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.