CADDE SOKAK VE MEYDANLARI BOL KÖPÜKLÜ SU İLE YIKANDI

HABER 13.04.2020 13:07:00
CADDE SOKAK VE MEYDANLARI BOL KÖPÜKLÜ SU İLE YIKANDI

AKSARAY BELEDİYESİ CADDE SOKAK VE MEYDANLARI BOL KÖPÜKLÜ SU İLE YIKADI

Aksaray Belediyesi, Covid19 salgınına karşı il genelinde yürüttüğü tedbir çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde, meydan ve kamusal alanlar yıkanıp dezenfekte ediliyor.

Aksaray Belediyesinin bünyesinde oluşturduğu dezenfekte ekibi, şehrin en kalabalık noktalarından olan bankalar Caddesini, 15 Temmuz Milli İrade Meydanını ve Ulu Cami önünü bol köpüklü su ile yıkadı. Bankalar Caddesinde bulunan kaldırımlar yıkamanın ardından Covid19 salgınına karşı virüsleri yok eden antiviral özelliğe sahip aktif yüzey temizlik ürünleri ile dezenfekte edildi.

Sabahın erken saatlerinde çalışmalara başlayan Belediye ekipleri, hijyen çalışmalarını şehrin muhtelif yerlerinde gün boyunca sürdürdü.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, korona virüsle mücadele çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Virüsle mücadelede en önemli noktanın “evde kalmak” olduğunu belirten Başkan Dinçer, “Kronik rahatsızlığı olanlar, risk grubunda bulunan vatandaşlarımıza evde kalmalarını tavsiye ediyoruz. Hemşehrilerime zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarını öneriyoruz. Çünkü sağlığımız her şeyden daha önemlidir.

Her hastalık gibi bu virüse karşı da bireyler olarak göstereceğimiz dikkat ve alacağımız tedbirler en etkili korunma yöntemi olacaktır. Bakanlıklarımız tarafından belirtilen kurallara uyduğumuz sürece bu zor günleri hep birlikte atlatacağımızı düşünüyorum” dedi.

Başkan Dinçer, evde kalan 60 yaş ve üstü vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılandığını belirterek 444 55 68 Aksaray Belediyesi Çağrı Merkezi Numarası ile 0552 888 68 68 whatsapp hattını 7 gün 24 saat açık olduğunu kaydetti.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ DERE VE GÖLETLERDE ERKEN LARVA MÜCADELESİ BAŞLATTI

AKSARAY BİLİM FESTİVALİ 7-8-9 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇIYOR

TERÖR VE GÜVENLİK UZMANI COŞKUN BAŞBUĞ, TÜRKİYE YÜZYILI VE ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI ANLATACAK

AKSARAYLI GENÇLER ŞEHİTLER MÜZESİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞIYOR

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ, TURİZMİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

  • BIST 100

    10246,04%-0,88
  • DOLAR

    32,25% 0,00
  • EURO

    34,70% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2396,18% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3891,70% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.