Büyükbaş hayvan çalan kişiler jandarma tarafından yakalandı

Büyükbaş hayvan çalan kişiler jandarma tarafından yakalandı

ASAYİŞ 6.07.2022 11:33:00
Büyükbaş hayvan çalan kişiler  jandarma tarafından yakalandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

Aksaray ili Merkez ilçesi Cankallı köyünde ikamet eden Ş.Y (1966/E) isimli şahıs 30.06.2022 tarihinde 112 Acil çağrı merkezini arayarak kendisine ait mandıradan (8) adet büyükbaş hayvanının kimliğini bilmediği şüpheli şahıs veya şahıslar tarafından çalındığını ihbarda bulunmuştur. 

İhbarın İl Jandarma Komutanlığına bildirilmesine müteakip, konuya derhal reaksiyon gösterilerek İl Jandarma Komutanlığı bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Olay Yeri İnceleme Timi ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş Timlerinden oluşan özel ekip kurularak söz konusu bölgeye sevk edilmiştir.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda yapılan araştırmada; olayı gerçekleştiren kişilerin R.C (1983/E), E.K. (2000/E) ve E.C (2000/E) isimli şahıslar olduğu tespit edilerek yakalanmış ve adli makamlara sevk edilmiş olup adli işlemlerinin ardından şahıslar tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Devam edilen ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; şahısların hayvanları sattıkları çeşitli illerdeki adresler tespit edilerek hayvanlara ulaşılmış ve hayvan sahibi olan Ş.Y.(1966/E)’ ye hayvanlar tam ve eksiksiz olarak teslim edilmiştir. 

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.

Aksaray’da Üniversite-Sanayi iş birliği artarak devam edecek

YENİKENT’E 78 KONUTLUK İLK ETAP BAŞLIYOR!

YEMEK FABRİKASI PROJESİNİN TEMEL BETONU TAMAMLANDI

TUZ GÖLÜ'NDEN GELEN SON RESİMLER KURAKLIĞI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

AK PARTİ AKSARAY’DA ÜYE REKORU KIRDI!

Aksaray Jandarmasından Kurban Bayramı Öncesi Uyarı

Aksaray Müteahhit İş İnsanları Birliği Kuruldu: Ramazan Aygül Başkan Seçildi

  • BIST 100

    9356,04%-1,26
  • DOLAR

    38,77% 0,04
  • EURO

    44,08% 0,52
  • GRAM ALTIN

    4201,78% 1,92
  • Ç. ALTIN

    6731,05% 1,32

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.