BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN DESTEK AÇIKLAMASI

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İL BAŞKANI YAŞAR AR “SEÇİMLERDE BELEDİYE BAŞKANIMIZ EVREN DİNÇER’İ DESTEKLİYORUZ”

HABER 14.03.2024 17:53:00
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN DESTEK AÇIKLAMASI

 

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Teşkilatını ziyaret ederek BBP İl Başkanı Yaşar Ar ile bir araya geldi. BBP İl Başkanı Yaşar Ar, Cumhur İttifakı olarak 31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti adayı ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i destekleyeceklerini açıkladı. 
  
Büyük Birlik Parti İl binasında yapılan görüşmede BBP İl Başkanı Yaşar Ar, destek açıklamasında bulundu. BBP İl Başkanı Yaşar Ar açıklamasının devamında: “Cumhur ittifakındayız. Masalarda kurulan bir ittifak değiliz, 15 Temmuz da meydanlarda kurulan bir ittifakız. Devletin ve milletin selameti için her daim bir aradayız ve halen o şekilde yolumuza devam ediyoruz. Türkiye genelinde Büyük Birlik Partimizin özellikle büyükşehirlerde İstanbul, Ankara ve güneydoğu da kritik yerlerde, o demlenenlerin eline geçmemesi için partimiz aday çıkarmadı. Bir ve beraber olarak seçime giriyoruz.
 
Aksaray’ımızda da milletvekillerimizle, İl başkanımızla ve özellikle Evren Dinçer başkanımızla istişarelerimiz devam ediyor. Aksaray il merkezimizde aday çıkarmadık. Bir ve beraber seçime gireceğiz inşallah. İttifakımıza bağlı kalmak şartıyla bazı ilçe merkezi ve beldelerde aday çıkardık demokrasimiz gereği.

Bu seçim süreci öncesinde de Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer bey her zaman Büyük Birlik Partisi olarak yanımızda oldu. Bu seferde inşallah makam, mevkii beklentisi olmadan seçime birlikte gireceğiz. Amacımız şehrimize en iyi hizmetin gelmesi. Bunun için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Hamza Aktürk ise konuşmasında “AK Parti ve Büyük Birlik Partisi olarak bizim ittifakımızın bugün olduğu gibi ilerde de devam edeceğinden şüphemiz yok. İl Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı ve teşkilatına teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Büyük Birlik Partisi İl Başkanımız, yerel seçimlerde AK Parti adayı olarak şahsıma olan desteğini açıkladı. Büyük Birlik Partisi İl Başkanına, il yönetimine, parti mensuplarına, Büyük Birlik Partisi gönüldaşlarına çok teşekkür ediyorum. Bizim ortak amacımız Aksaray. Şehrimizin daha güzel bir hizmet sunmak için var gücümüzle çalıştık ve bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Tabi sizlerin bu anlamda destekleri bizim için çok önemli. Sizlerin desteği ile Aksaray’ımızın gelişmesi, çehresinin değişmesi ve ilerlemesi büyük anlam ifade ediyor. Tekrar destekleriniz için Büyük Birlik Partisi ailesine teşekkür ediyorum. Tekrar seçildiğimizde de el birliği ile hep beraber şehrimizi iyi bir noktaya getirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.