Bursa'da Ambulans Çalışanlarına Saldırı

Bursa'da kalp krizi geçiren bir hastayı iyileştirmeye çalışan 112 Acil servis personeli, ambulansın önünü kesen şüpheliler tarafından darp edildi.

HABER 13.10.2024 02:45:00
Bursa

Bursa'da kalp krizi geçiren bir hastayı iyileştirmeye çalışan 112 Acil servis personeli, ambulansın önünü kesen şüpheliler tarafından darp edildi. Olay anında ambulans kamerası tarafından saklanırken, SY ve MY isimli kişiler tespit edilirken MY tutuklandı, SY hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Emniyet ekipleri, ambulanslara yönelik bu tür saldırıların asla kabul edilemeyeceğini vurguladı.

Bursa'da sosyal medyada yer alan bir olayda, kalp krizi geçiren bir hastayı iyileştirmeye çalışan 112 Acil servis çalışanlarının darp sonucu sonucu, ambulansın önünü kesen iki şüpheli kişiler tespit edildi. Emniyet birimlerinin incelediği ambulans kamera görüntüleri, saldırganların SY ve MY'nin varlığı ortaya çıkarıldı.

Olay, ambulans sürücüsü ve hastayla ilgilenen doktor ile Acil Tıp Teknisyeninin iş başında olduğu esnada meydana geldi. Şüpheliler, ambulansın önünü keserek şoförü darp etti. Söz konusu saldırının ardından MY tutuklanırken, SY hakkında adli kontrol kararı verildi.

Emniyet mesajları, ambulansın önünü kesmesi ve bu tür hayatın kabul edilemeyeceğini vurgulayarak, gerekliliğinin sağlanacağını bildirdi. Ambulansa ulaşım sağlamak ve içinde hasta olup olmadığını kontrol etmeye çalışmayın gibi işlemlerin, toplumsal sağlık ve güvenlik açısından son derece tehlikeli olduğu belirtildi.

Bu tür olayların önüne geçilmesi için toplu ambulansların geçişine saygı gösterileri

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.