Bursa Osmangazili atletler Türkiye üçüncüsü

Bursa Osmangazili atletler Türkiye üçüncüsü

SPOR 20.06.2023 13:27:56
Bursa Osmangazili atletler Türkiye üçüncüsü

Osmangazi BelediyesporAtletizm Takımı, katıldığı Kulüpler 16 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olarak Bursa’ya kupayla döndü.

BURSA (İGFA) - Türkiye Atletizm Federasyonu’nun İzmir’de düzenlediği Kulüpler 16 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’na katılan Osmangazi Belediyespor Atletizm U16 Takımı,şampiyonada üçüncülük kürsüsüne çıkarak büyük bir başarı elde etti.

Spora ve sporcuya verdiği desteklerle ön plana çıkan Osmangazi Belediyesi’nin atletleri başarıdan başarıya koşuyor. Osmangazi Belediyesi Spor Kulübü Atletizm U16 Takımı, katıldığı şampiyonada İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi gibi takımları geride bırakarak Türkiye üçüncüsü oldu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, başarılı sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.