Bugün saat 20.23'te ilk kez yanacak

Bugün saat 20.23'te ilk kez yanacak

GÜNDEM 20.04.2023 12:15:12
Bugün saat 20.23

Karadeniz gazının karayla buluşmasına sayılı saatler kaldı. Test ateşinin yakıldığı Filyos'taki tesiste, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle birlikte yerli gaz ilk kez yanacak ve ardından kullanıma sunulacak.

ANKARA (İGFA) -Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığını azaltmakla kalmayacağı gibi, büyük bir mali güç de oluşturacak Karadeniz gazı,  kilometrelerce uzaktan borularla karaya taşınarak ilk test alevini yaktı.

Karadan 165 kilometre açıkta, Karadeniz'in derinliklerinde kurulan çelikten şehirdeki kuyuların vanaları açıldı.

Karadeniz gazı iletim hattına verildi. 30 saatlik yolculuğunun ardından yerli gaz karaya ulaştı.

20 Nisan Perşembe günü 2023 yılına ithafen saat 20:23'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle yerli gaz ilk kez yanacak.

Anahtar Kelimeler: bugün saat 20.23'te ilk kez yanacak

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ HATIRA ORMANINDA 5 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Aksaray’da 80 Kişilik Usta Öğretici Programı Tamamlandı

ASÜ ESN Topluluğu’ndan Rektör Arıbaş’a Öğretmenler Günü ziyareti

Aksaray’da Park Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı

Türk Sağlık-Sen Aksaray Şube Başkanı Taner Kara, 18 Yıllık Sendikacılık Görevini Bırakıyor

Aksaray Üniversitesi ve Kırıkkale Üniversitesi iş birliğiyle bilim ve kalite buluşması gerçekleşti

Aksaray’da Tek Taraflı Trafik Kazası: 2 kişi yaralandı Yaralandı

  • BIST 100

    10914,65%0,53
  • DOLAR

    42,43% 0,02
  • EURO

    49,33% 0,35
  • GRAM ALTIN

    5675,79% -0,10
  • Ç. ALTIN

    9241,24% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.