Brunei Sultanı Ankara'da

Brunei Sultanı Ankara'da

GÜNDEM 7.03.2023 16:54:11
Brunei Sultanı Ankara

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sierra Leone Cumhurbaşkanı Julius Maada Bio ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde buluşması sonrasında davetine icabetle Türkiye’ye gelen Brunei Darusselam Sultanı Hacı Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah'ı ağırladı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de Sierra Leone Cumhurbaşkanı Julius Maada Bio ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra davetine icabetle Türkiye’ye gelen Brunei Darusselam Sultanı Hacı Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah'ı ağırladı.

https://youtu.be/nuHcjFo8Fp0

Konuğunu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde resmi törenle karşılayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören sonrasında baş başa ve heyetler arası görüşmelere geçti.

İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan bilgiye göre, Türkiye ile Brunei Darusselam arasındaki ilişkiler tüm boyutlarıyla ele alınacak iş birliğinin geliştirilmesi için atılabilecek adımların konuşulacağı bildirildi.

Erdoğan ve Waddaulah görüşmeleri sonrasında ortak basın toplantısı düzenlenmesi bekleniyor.

Anahtar Kelimeler: brunei sultanı ankara'da

YEMEK FABRİKASI PROJESİNİN TEMEL BETONU TAMAMLANDI

TUZ GÖLÜ'NDEN GELEN SON RESİMLER KURAKLIĞI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

AK PARTİ AKSARAY’DA ÜYE REKORU KIRDI!

Aksaray Jandarmasından Kurban Bayramı Öncesi Uyarı

Aksaray Müteahhit İş İnsanları Birliği Kuruldu: Ramazan Aygül Başkan Seçildi

ASÜ’lü güreşçilerden Ünilig Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı

AKSARAY BELEDİYESİ TARIM ARAZİLERİNDE VERİMİ ARTIRMAK İÇİN GÜBRELEME ÇALIŞMASINA BAŞLADI

  • BIST 100

    9398,93%-1,21
  • DOLAR

    38,83% -0,01
  • EURO

    44,01% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4136,83% 0,69
  • Ç. ALTIN

    6662,82% 0,53

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.