BOTAŞ'tan 'doğal' açıklama!

BOTAŞ'tan 'doğal' açıklama!

EKONOMİ 1.08.2023 10:45:51
BOTAŞ

BOTAŞ, Ağustos ayı itibariyle elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ)'nin internet sitesinde ağustos ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı.

Doğal gazda Ağustos ayından itibaren geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife sabit kaldı.

Buna göre, BOTAŞ'ın konut tüketicileri için dağıtım şirketlerine ağustosta uygulayacağı satış fiyatı 1000 metreküp doğal gaz için 4 bin 80 lira olarak açıklandı.

Sanayi abonelerinin tarifesi, kademe 1 için 1000 metreküp doğal gazda 7 bin 124 lira, kademe 2 için ise 9 bin 478 lira olarak belirlendi.

Elektrik üretim amaçlı tarifede ise 1000 metreküp doğal gazın fiyatı 10 bin lira olarak duyuruldu.

Anahtar Kelimeler: botaş'tan 'doğal' açıklama!

Aksaray’da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

Aksaray’da Tır ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Aksaray’da Kamyonet ile Gurbetçi Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı

Kırgızistanlı öğrenciler ASÜ’de çevre dostu proje üzerine çalışıyor

Rektör Arıbaş’tan NATO ödüllü akademisyene teşekkür belgesi

AKSARAY BELEDİYESİ’NİN VİZYON PROJELERİ BAKAN FİDAN’DAN ÖVGÜ ALDI

BAŞKAN AKTÜRK TÜRKİYE YÜZYILI BULUŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

  • BIST 100

    10974,04%-0,58
  • DOLAR

    40,73% 0,06
  • EURO

    47,31% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4383,56% 0,19
  • Ç. ALTIN

    7037,49% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.