BİYOSİDAL ÜRÜN UYGULAYICI EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

BİYOSİDAL ÜRÜN UYGULAYICI EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

HABER 20.02.2021 14:50:00
BİYOSİDAL ÜRÜN UYGULAYICI EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Sağlık Bakanlığı’nın “Biyosidal Ürünlerin Kullanım Usul ve Esasları” hakkında yayınlanan yönetmelik doğrultusunda Aksaray’da haşere, kemirgen ve zararlılara karşı ve dezenfektan uygulamaları yapan personellere teorik ve uygulamalı eğitim semineri düzenlendi.
 
Sağlık İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen seminerde halk sağlığı alanında kullanılan biyosidal ürünlerin doğru ve güvenli kullanımları konusunda personellere uygulamalı eğitim verildi.

Aksaray Belediyesi başta olmak üzere diğer kamu kurumlarında Korona virüs salgınına karşı dezenfektan uygulaması yapan ve haşere, kemirgen gibi zararlılara karşı ilaçlama yapan personellerin katıldığı eğitimde, Biyosidal ürünlerin depolanması, taşınması ve kullanımında dikkat edilmesi gereken kurallar anlatıldı. Seminerde, Sağlık Bakanlığının biyosidal ürünlerin kullanımı ile ilgili belirlemiş olduğu kriterler maddeler halinde aktarıldı. 

Hizmetlerin daha etkin ve verimli şekilde sunulabilmesini sağlanmak için verilen eğitimlerde, katılımcılar yazılı sınava tabi tutularak başarılı olanlara sertifika verilecek. 


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.