BİLİM MERKEZİNDE ÇOCUKLAR İÇİN RAMAZAN AYINA ÖZEL ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Aksaray Belediyesinin Tacin Mahallesinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisinde hayata geçirdiği Bilim Merkezinde çocuklar için Ramazan ayına özel etkinlikler düzenlendi.

HABER 28.04.2021 15:25:00
BİLİM MERKEZİNDE ÇOCUKLAR İÇİN RAMAZAN AYINA ÖZEL ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

Gençlerin ve çocukların kendilerini geliştirebilmeleri, geleceğin teknolojilerini önceden kavrayabilmeleri ve kendi teknolojik ürünlerini kendilerinin yapabilme becerisini elde etmeleri için tasarlanan Bilim Merkezinde birbirinden farklı etkinlikler düzenleniyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in de sık sık ziyaret ettiği Bilim Merkezinde çocuklar için Ramazan ayında anlamlı etkinlikler düzenlendi. Bilim Merkezinde bulunan Tasarım atölyelerinde çocuklar Ramazan ayının simgelerinden Hacivat Karagöz kuklası yaptılar. Teknoloji Atölyelerinde ise elektronik devresi tasarıma dair eğitimlere devam edilirken Çocuk kütüphanesinde anneler çocuklarıyla beraber kendi elleriyle Türk Bayrağı yaptılar.

Bilim merkezini sık sık ziyaret ederek orada etkinliklere katılan çocuklar ve gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Evren Dinçer, Bilim Merkezinde kendilerini geliştirebilecekleri her türlü imkânın olduğunu söyledi. Başkan Dinçer açıklamalarının devamında Orta Anadolu’nun en kapsamlı Bilim Merkezi olan Aksaray Belediyesi Bilim Merkezinde sınavlara hazırlık kurslarından insansız hava aracı eğitimlerine; robotik kodlamadan, tasarım atölyelerine kadar geniş çaplı eğitimlerin verildiğinin altını çizdi.

Aksaray Belediyesi Bilim Merkezlerinde düzenlenen etkinliklerle kendini geliştiren bir gencin geleceğin teknolojisine yön vermesini istediklerini vurguladı. Bilim Merkezinin en büyük gayesinin bu olduğunu söyledi


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.