BİLİM FESTİVALİ İÇİN BELEDİYE’DEN ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI

BİLİM FESTİVALİ İÇİN BELEDİYE’DEN ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI

HABER 2.06.2022 12:52:00
BİLİM FESTİVALİ İÇİN BELEDİYE’DEN ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI


Aksaray Belediyesi vatandaşların Bilim Festivaline kolay ve rahat ulaşmalarını sağlamak için ücretsiz servis imkânı sunacak. 

Şehirde ilk defa yapılması planlanan Aksaray Bilim Festivali, 3 Haziran Cuma günü saat 11.00’da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılım ve Solo Türk gösterileri ile açılacak. Yoğun bir katılım olması beklenen festivale vatandaşların kolay ulaşmaları için Belediye ekipleri tarafından birtakım çalışmalar yapıldı. Belediye ekipleri şehrin işlek noktalarında belirlediği 4 farklı hatta her 60 dakikada bir ücretsiz servis hareket edecek. 

1. Hat olarak belirlenen Bilim Merkezi, Alparslan Türkeş Bulvarı, Fatih Mahallesi, Laleli, Kurtuluş, Çarşı, Belediye Hizmet Binası, Atatürk Bulvarı, Park Site AVM güzergahında hizmet verirken 2. Hat olarak belirlenen güzergâh ise Bilim Merkezi, Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı ve Ketem Durağında vatandaşların hizmetinde olacak. 3-4-5 Haziran tarihlerinde sürecek festivalin 3. Hat ulaşım hizmeti Bilim Merkezi, Selçuklu Bulvarı, Bediüzzaman Cad., Atatürk Bulvarı (Nora AVM), Coğlaki Kavşağı, Cumhuriyet Bulvarı (Petrol Kavşağı), Sanayi Alt Geçit ile 4. Hatta sefer yapılacak noktalar Bilim Merkezi, Cumhuriyet Mah., Yunus Emre Mah., Hasas-Şifahane Mah., Çarşı, Büyük Bölcek noktalarından Bilim Festivali alanına kesintisiz ulaşım sağlanacak. 

Aksaray Belediyesinden yapılan açıklamada, 09.00 ila 18.00 saatleri arasında belirtilen noktalarda ulaşım belediye tarafından ücretsiz olarak sağlanacağı bildirildi. 


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.